KÜldetésünk

Mi hiszünk abban, hogy boldogan, jókedvűen is lehet dolgozni, és eközben tényleges üzleti sikereket elérni. Természetesen ez több tényező függvénye. Tőlünk megkapja az egyiket: ergonomikus, hatékony, “design-os” munkakörnyezetet, ami lehetőséget ad a kibontakozásra, a kollégákkal való kapcsolatteremtésre, a fejlődésre, kreativításra.

Első munkahelyük megtalálása során az Y és a Z generáció számára is közel ugyanolyan fontos a kellemes munkakörnyezet, a rugalmas munkaidő és a magasabb fizetés. Legtöbben fontosabbnak értékelik a fizetésnél munkakörnyezetet.

Azokkal a cégekkel dolgozunk, akik fontosnak tartják a munkavállaló szempontjait, nem csak m2-ben gondolkodnak, többet akarnak nyújtani, mint egy egyszerű “munkahely”. Ezen a téren is a legjobbak akarnak lenni! Ügyfeleink a legkiválóbb embereket akarják megszerezni, esetleg átcsábítani más cégektől, és céljuk hosszútávon is megtartani őket. Fontos számukra az elégedett munkavállaló. Mi ebben segítünk nekik. A tervezési szempontokat és a kreativitást kombináljuk az ergonómiával, HR és menedzsment szempontokkal. Elemzések és felmérések benchmarkjait, adatait felhasználva, úgy alakítjuk ki a különböző munkatereket, közösségi helyeket, irodákat, csapatmunkára alkalmas tereket, hogy azok a munkavállalók egyéni igényeivel, az elvégzendő munkával és Megbízóink szempontjaival összhangban legyenek. Nem csupán trendi designban gondolkodunk!

A tanulmányok letöltéséhez, iratkozz fel hírlevelünkre!