Blog cikkek

Biztonság, Munka, Hely

Egy gyárnál könnyen értelmezhető a biztonságos munkahely kifejezése. De mit jelent ez egy iroda esetében? Milyen a jó iroda? Miért kell egyben látni a fizikai

Iroda a korona után!?

A tavalyi év hívó szava a koronavírus mellett a home office volt. Idén előreláthatólag már az iroda szó is felzárkózik mögéjük. (3 perces olvasási idő)

Tapéta az irodában? – Hát persze!

Amikor új irodájukat tervezik az ügyfelek, elsősorban festett falfelületekben gondolkodnak, pedig a tapétával borított felületek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

KICSIBEN IS A LEGJOBBAT

Jutalmazó, hatékonyságnövelő és csapatépítő hatású – mondják értői, felesleges, drága, úri huncutság – vélik a munkakörnyezet tervezés ellenzői. Tény, hogy hazánkban még vita folyik arról, hogy mennyire befolyásolja a hatékony munkát, a munkaerő megtartását egy kellemes, ergonomikus, cég igényeire szabott iroda/munkakörnyezet; addig Nyugat-Európában, a cégek többségének nem kérdés ez az összefüggés. /7perces olvasási idő/

VERSENYBEN MAGUNKKAL (IS)

Amikor az OFFISEVEN elstartolt gyakran kellett arról beszélnünk, hogy mit is jelent a szó: munkakörnyezet és miért fontos, hogy ezzel is foglalkozzanak a vállalkozások. Azóta sokat változott a helyzet, és talán nem túlzás azt mondani, hogy ebben nekünk is részünk volt. Ma ott tartunk, hogy jelenleg az Év Irodája 2019 versenyen két általunk tervezett projekt is indul, vagyis magunkkal is versenyben vagyunk.

IRODAI TEREK-A KONFERENCIATEREM EGYEDISÉGE

A jól megtervezett konferenciaterem a legmodernebb technológiai felszerelésekkel, modern részletekkel megteremti a professzionalitás és magabiztosság légkörét.

A NYÁR SLÁGERE- AZ IRODAI TERASZ

Elmúltak már azok az idők, amikor a 4 fal között dolgoztunk. A digitális nomádság és a startup cégek a megszokott irodai munkát tekintve is újításokkal jártak.

A tanulmányok letöltéséhez, iratkozz fel hírlevelünkre!