Blog cikkek

KICSIBEN IS A LEGJOBBAT

Jutalmazó, hatékonyságnövelő és csapatépítő hatású – mondják értői, felesleges, drága, úri huncutság – vélik a munkakörnyezet tervezés ellenzői. Tény, hogy hazánkban még vita folyik arról, hogy mennyire befolyásolja a hatékony munkát, a munkaerő megtartását egy kellemes, ergonomikus, cég igényeire szabott iroda/munkakörnyezet; addig Nyugat-Európában, a cégek többségének nem kérdés ez az összefüggés. /7perces olvasási idő/

VERSENYBEN MAGUNKKAL (IS)

Amikor az OFFISEVEN elstartolt gyakran kellett arról beszélnünk, hogy mit is jelent a szó: munkakörnyezet és miért fontos, hogy ezzel is foglalkozzanak a vállalkozások. Azóta sokat változott a helyzet, és talán nem túlzás azt mondani, hogy ebben nekünk is részünk volt. Ma ott tartunk, hogy jelenleg az Év Irodája 2019 versenyen két általunk tervezett projekt is indul, vagyis magunkkal is versenyben vagyunk.

IRODAI TEREK-A KONFERENCIATEREM EGYEDISÉGE

A jól megtervezett konferenciaterem a legmodernebb technológiai felszerelésekkel, modern részletekkel megteremti a professzionalitás és magabiztosság légkörét.

A NYÁR SLÁGERE- AZ IRODAI TERASZ

Elmúltak már azok az idők, amikor a 4 fal között dolgoztunk. A digitális nomádság és a startup cégek a megszokott irodai munkát tekintve is újításokkal jártak.

TECHnológia és WELL az irodában

Az OFFISEVEN célja, hogy egyre több egészséges, és hatékony munkahely jöhessen létre, úgy, hogy a kollégák igényeit is figyelembe veszik a munkáltatók. Kérdőívünkkel is ezt segítjük elő! /10 perces kitöltési idő/

DOLGOZÓK BEVONÁSA AZ IRODA KIALAKÍTÁSÁBA

Egy iroda átalakításánál vagy költözésnél felmerülhet a kérdés, hogy mennyire szükséges, ill. mennyire kell egyáltalán a dolgozókat bevonni az új környezet kialakításába.
Különösen az Y generációs dolgozóknak egyre fontosabb, hogy élmény legyen a munkahely, az igényeiket kielégítő munkakörnyezetben dolgozzanak. /3 perc olvasási idő/

A tanulmányok letöltéséhez, iratkozz fel hírlevelünkre!

Tech & Well az irodában Kutatási összefoglaló

  • Milyen a magyarországi munkahelyek technológiai felszereltsége a “WELL iroda” kritériumait is figyelembe véve?
  • A magyarországi munkavállalók szerint mely technológiai megoldások segíthetnék elő a hatékony munkavégzést?
  • Applikáció használat az irodában?
  • Milyen, a munkavállalók egészségét támogató és a hatékony munkavégzést elősegítő megoldásokat alkalmaznak a munkahelyeken?

INGYENES TANULMÁNYUNK LETÖLTÉSE