KICSIBEN IS A LEGJOBBAT

december 18, 2019

A Fellowes irodája a mikrovállalkozásoknak mutat példát. Az ugyanis már rég nem igaz, hogy csak a multiknak van igénye és forrása arra, hogy ergonomikus és mutatós munkakörnyezetet teremtsenek dolgozóiknak. A 7 fős cég Az év irodája versenyen is megmutatja milyen remek tereket kaptak az OFFISEVEN-től.

A Fellowes egy több mint száz esztendeje működő amerikai nagyvállalat magyar kirendeltsége. Nyolc éve vannak jelen Magyarországon, két fővel indultak és azóta folyamatosan bővül az elsősorban irodai berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozás. Evidens volt, hogy saját termékeik is helyet kapnak az irodában, de azt is tudták, hogy ahhoz, hogy valóban jól működő és stílusos munkakörnyezet szülessen szakértőre van szükségük. Az OFFISEVEN-re esett a választás, akik, ahogyan mindig, először felmérték a dolgozók igényeit, megismerték a munkafolyamatokat majd azt az irodát, ahová a növekvő cég költözik.

Az eredmény magáért beszél. A pub hangulatú, informális beszélgetésekre, ötletelésre, kötetlen együttlétre is alkalmas konyha az egyik meghatározó eleme az irodának. Az természetes volt, hogy a cég berendezéseinek segítségével minden közösségi tér tisztított levegővel lesz ellátva. A fiatalos és egyben elegáns iroda dizájn és az otthonos megoldások mellett a 60 négyzetméteres tetőterasz teszi vonzóvá a munkavállalók számára az irodát.

A Fellowes-nak fontos volt, hogy a költözés egyben minőségi ugrást is jelentsen számukra. A hatékonyság mellett szempont volt az is, hogy ergonomikus, emberközpontú környezet jöjjön létre. Mindez annyira jól sikerült, hogy a birtokba vett új helyüket nevezték Az Év Irodája 2019 versenyre. Mert tereik nemcsak dizájnosak és izgalmasak, de funkcióik a cég működéséhez és a használók igényeihez is alkalmazkodnak. Ezzel bebizonyították azt az álláspontot, hogy nem a cég mérete, hanem a vezetők hozzáállása határozza meg, hogy mennyire tartják fontosnak az egészséges, hatékony munkakörnyezetet.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Hírlevél feliratkozás

A tanulmányok letöltéséhez, iratkozz fel hírlevelünkre!