TECHnológia és WELL az irodában

június 14, 2019

Kedves Kitöltő!

Cégünk, az OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadással és kialakításával foglalkozik. Összefogva a PORTFOLIO-val, – hazánk vezető internetes gazdasági hír és adatszolgáltatójával -közösen szeretnénk megtudni: hogy Számodra mennyire fontos munkád során munkahelyed technológiai felszereltsége? Mennyire segíti munkádat? Fontos-e számodra, ha munkaadód nem csak egyszerűen a munkahelyet biztosítja számodra, de az egészségedre is figyel?

Célunk, hogy egyre több egészséges, és hatékony munkahely jöhessen létre, úgy, hogy a kollégák igényeit is figyelembe veszik a munkáltatók. Kérdőívünkkel is ezt segítjük elő!

35 kérdésből áll, kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe, ami tudjuk, hogy értékes számodra, így amennyiben szeretnéd, elküldjük részedre a felmérés eredményét, továbbá a kitöltők között 4 db 18.500 Ft értékű MOZISÉLMÉNY vouchert-t sorsolunk ki, amely felejthetetlen élményt nyújt számodra és barátaid számára: közösen nézhettek meg egy filmet, vagy playstation/XBOX csatákat vívhattok, vagy akár kedvenc sport eseményedet nézhetitek meg mozivásznon, 5.1 hangrendszerrel.
Sorsolás dátuma: 2019. június 28.

A kérdőívet ITT töltheted ki!

Előre is köszönjük Neked!

Az OFFISEVEN és a PORTFOLIO csapata

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Hírlevél feliratkozás

A tanulmányok letöltéséhez, iratkozz fel hírlevelünkre!

Tech & Well az irodában Kutatási összefoglaló

INGYENES TANULMÁNYUNK LETÖLTÉSE